tisdag 12 april 2011

Kalas gånger flera...
Nya små knoppar, gånger två...
...och massa presenter och prinsessor!

Jovisst är det så att vår lilla prinsessa Adela har fyllt 4 år. Tänk att för 4 års sen visste vi inte hur livet skulle blir, en lång kamp var över och ett nytt liv kunde börja. Det sägs att tiden läker alla sår, men tårarna faller fortfarande vid tanken om hur nära vi var att förlora en stor del av livet...


Varje dag vaknar jag tacksam över det vi fick till slut, det vi klarade. Mitt hjärta är så fyllt av kärlek till mina små, och att få följa deras utveckling är verkligen fantastiskt.
Dagen före sin födelsedag fick vi besök av Ulla på Öland, farmor och farfar -och fina paket hade de med sig.
Kolla här:




...en spansk souvenir från deras nyss gjorda resa. Adela klär på sig den och dansar "cha cha cha" och vickar på rumpan under alla volangerna. Så härlig så!

...de hade även med sig en liten present till pappa Henrik. Fin i köksfönstret.



Prinsessans dag
Sedan var det dags för den "riktiga" dagen, den 12 april. Hon fick bjuda sina dagiskompisar på isglass och blev firad av oss i lilla familjen, och mormor, det blev både prinsessklänning och Findus.






Alfred fick både syskonpresent och en ny kompis (granntjejen) och var alldeles överlycklig och hel tokig.



2 års dag
Vi har även varit och firat vår lille vän August som fyllde 2. Han hade det så fint hemma, med en ljusblå duk över matsalsbordet och ett trätåg slingrandes som dekoration därpå.


Han tog glatt emot sina paket med ett artigt "ta ta" och fick hjälp av present-experten (på både in och ut slagning) kusinprinsen Alfred.




Nykläckt
På August kalas fick vi även träffa en ny liten varelse. En liten docka -bara en vecka gammal. Han har fått en liten Sigrid, snäll som en docka, som sagt. Det ska bli helt underbart att få följa ett till liv under den härliga upptäcktsfärden som nu påbörjats. All lycka, lilla vän.



Ett till litet liv i familjen.
Ingen docka dock, utan ett litet busigt troll! Ett virrevarr av vit päls i full fart, Tino. Filips Sofia har skaffat en liten hundvalp, här 10 veckor gammal på sitt första besök hemma hos oss...



...och de fann varann direkt, så klart. Tino och Adela... Adela älskar hundar, och Tino älskade Adelas nytvättade hår!




Farbror Henke fick sin beskärda del av päls-gos med!



Mitt måste!
Kan inte vara utan deras råd och tankesätt. Det är så klockrent varje svar, och jag längtar varje gång efter det nya avsnittet.

...och om någon lyssnat på programmet så måste jag tillägga att när vi säger "dagis" här hemma så rättar Adela oss med;
"-Det heter inte "dagis" det heter faktiskt "förskolan".

Puss och kram
lilla familjen i Limmared

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar